Testimonials

7 maart 2016, ondernemer met pensioenverzekering die met pensioen wilde gaan.

“uiterst professioneel, doortastend en binnen een kort tijdsbestek”

18 februari 2016, MKB-onderneming in de marketing en communicatie

“De adviseur is een vakvrouw met hart voor haar klanten. We werken al jaren naar volle tevredenheid met haar samen. Na een grondige initiële verdieping in onze bedrijfssituatie en visie op verzekeringen, heeft ze ons deskundig geadviseerd. Sindsdien hebben we periodiek een gesprek waarin ze verifieert of er veranderingen zijn geweest aan onze zijde of die van de verzekeraar. Bovendien checkt ze altijd of er geen alternatieve producten beschikbaar zijn die beter bij ons passen. In de dagdagelijkse gang van zaken, kunnen we altijd bij de adviseur terecht voor overleg, het doorgeven van wijzigingen, het vergemakkelijken van de communicatie met de verzekeraar of wat ons ook te binnen schiet op haar vakgebied. “

20 januari 2016, een jong gezin dat een nieuwbouwwoning kocht.

“Daadwerkelijk op maat en persoonlijk advies, niets standaard, En een integraal advies, dus passend in het totaal plaatje voor ons. Heldere keuzes voorgelegd, de verantwoordelijkheid voor de keuzes lag duidelijk bij ons. Heeft perfecte rol gespeeld als intermediair in de ondoorgrondelijke wereld van de hypotheekverstrekkers!”

19 januari 2016, een werknemer die informatie wenste over hypotheek aflossen en pensioensparen.

“Helder en snel advies.”

3 december 2015, een ondernemer met BV, eenmanszaak en vermogen die met pensioen wilde. Via bedrijfsadviseur bij ons kantoor gekomen.

“Zelf hebben wij natuurlijk niet veel contact gehad. Wel kan ik samenvatten dat het rapport er erg duidelijk en helder uitziet en logisch is opgebouwd. Mijn complimenten hiervoor.”

29 oktober 2015, een accountant die zijn eigen hypotheek en pensioen liet doorlichten

“Rustige uitleg en zeer vakkundig, maar toch in begrijpelijke taal”.

4 sept 2015, een alleenstaande dame die ondersteuning zocht bij haar financien

“Na een gesprek met mevr. Kamsma over mijn financiële situatie na het overlijden van mijn man heeft mevr. Kamsma mijn wensen en vragen in een financieel plan duidelijk berekend. Zij heeft dit plan bij mij aan huis uitgelegd. Daarna heeft ze na enkele veranderingen het definitieve plan opgestuurd. Met dit plan kan ik enkele verantwoorde stappen ondernemen. Hartelijk dank hiervoor!

18 aug 2015, een jong gezin dat voor het eerst een woning kocht

“Muriel, je hebt zo ontzettend je uiterste best gedaan voor onze hypotheek. Je bleef kalm in situaties die eigenlijk heel stressvol waren. En als dingen mis dreigden te gaan (vanwege onze situatie was het nog niet zo vanzelfsprekend dat het zou lukken een hypotheek te krijgen) zocht je steeds naar alternatieven. En je vond deze ook, in een goede samenwerking met ons en onze accountant. Heel creatief. Je was altijd goed bereikbaar, zelfs in het weekend mochten wij jou ‘lastigvallen’.
Klantvriendelijkheid is jouw middle-name! En doortastendheid. Als jij niet zo’n doorzetter was geweest, was het ons nooit gelukt. En zodoende zijn wij inmiddels dolblij met ons nieuwe huis!

Hartelijk dank!!!!”

Diamedia Minds

“Door haar persoonlijke benadering, klikte het direct tussen Muriel en ons. In onze gesprekken blijkt haar deskundigheid keer op keer: zij weet waar ze over praat en helpt ons waar wij het nodig hebben. Als ondernemer is het prettig om te weten dat je in goede handen bent.“

– Daphne Beek en Jasper Rooswinkel, Diamedia Minds